INLOGGEN

Payroll voor MKB & detailhandel

Evenementenbureaus, bloemisten, webwinkels, supermarkten, kledingwinkels, noem het maar op. Vele MKB-bedrijven en de detailhandel omarmen Go2 Payroll al jaren. Payroll is uitermate geschikt als u medewerkers tijdelijk in dienst heeft of met flexibele arbeidskrachten werkt. U heeft geen omkijken meer naar de administratieve rompslomp, werkgeversrisico’s en re-integratietrajecten bij ziekte. Go2 Payroll snapt als geen ander dat u liever tijd besteed aan uw bedrijfsvoering, doet waar u goed in bent en dat u uw personeel in goede handen wilt hebben.

Heeft u voornamelijk seizoensgebonden medewerkers of zet u alleen medewerkers in tijdens grote evenementen? Ook dan is payroll interessant voor u! Speciaal voor medewerkers die uitsluitend in het seizoen werken (tussen 1 juni en 1 september) en evenementen medewerkers heeft Go2 Payroll aparte tarieven.

Contractmogelijkheden

Met payroll van Go2 Payroll maakt u optimaal gebruik van de contractmogelijkheden van het fasensysteem. Een nieuwe medewerker start daarbij in Fase A. Tijdens deze fase kunnen zowel opdrachtgever als medewerker per week, zonder reden opzeggen. Deze eerste fase kunt u daarom beschouwen als een verlengde proeftijd. Deze fase duurt maximaal 78 gewerkte weken. Ook na de eerste fase heeft u met payroll ruime contract mogelijkheden.

Go2 Payroll mag uw medewerker maar liefst 5,5 jaar op flexibele basis bij u in zetten! 3,5 jaar langer als wanneer u dezelfde medewerker zelf in dienst neemt!

Fase A

Maximaal 78 gewerkte weken (eventueel met uitzendbeding)

Fase B

Maximaal 6 tijdelijke contracten binnen een periode van maximaal 4 jaar

Fase C

Overeenkomst voor onbepaalde tijd

Subsidies, premiekortingen en mobiliteitsbonus

Go2 Payroll heeft veel ervaring in het verwerken van bijzondere overeenkomsten. Wij helpen u door het oerwoud van formulieren leggen de contacten met de juiste instanties. Uiteraard worden de financiële voordelen volledig met u verrekend.

Voorbeelden van bijzondere overeenkomsten waar Go2 Payroll ervaring mee heeft:

 • Leerlingen in de beroepsbegeleidende leerweg met subsidie Praktijkleren
 • Medewerkers met recht op een mobiliteitsbonus zoals ouderen (56+) met een uitkering, arbeidsgehandicapte medewerkers of een jongere medewerker van tussen de 18 en 26 jaar (geldig tot en met 31 december 2015)
 • Medewerkers met recht op loondispensatie zoals een medewerker met een Wajong uitkering
 • AOW medewerkers met premievrijstellingen

Uw voordelen

Go2 Payroll neemt de drempels voor het aannemen van personeel voor u weg. De administratieve rompslomp - aangiften UWV en de Belastingdienst, pensioenverzekeringen, verzuimverzekeringen, salarisadministratie maar ook loonbeslagen – worden u uit handen genomen. En bij langdurige ziekte van medewerkers ligt het risico bij Go2 Payroll. Deze ‘ontzorging’ leidt ertoe dat u makkelijker en zonder risico’s met uw personeel aan de slag kunt. Tevens biedt het fasen systeem ruimere contractmogelijkheden dan de ketenregeling die u verplicht moet toepassen. Dat betekent meer tijdelijke contracten en veel flexibiliteit.

 • Voor bedrijven tot 40 medewerkers vanuit kostenperspectief erg interessant;
 • Flexibele contractmogelijkheden (ook voor 65 plussers)
 • Vrij van werkgeversrisico’s bij bijvoorbeeld ziekte
 • Besparing personeelslasten
 • Goede zorg voor werknemers
 • Gratis advies op HR-gebied
 • Geen personeels- en salarisadministratie
 • Volledig kostenkennis vooraf

Bel 0591 659 550 voor persoonlijk advies.

Wilt u liever door ons gebeld worden? Laat dan uw gegevens achter via dit formulier

Noorderplein 102-103
7811 MG Emmen

T 0591 - 659 550
F 0591 - 659 552
E info@go2payroll.nl