INLOGGEN

Actueel

28 november 2017


Go2 Payroll is een FD Gazelle!

 


Go2 Payroll is genomineerd voor de Gazellen awards van het Financieel Dagblad! 

Wat is een FD Gazelle?
Ieder jaar organiseert het Financieel Dagblad de FD Gazellen awards. Dit is een prijsuitreiking voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Deze ondernemingen zijn winstgevende en financieel solide bedrijven die een bovengemiddelde groei (tenminste 20%) laten zien over de laatste drie jaar. 

Dinsdag 7 november a.s. mag Go2 Payroll de onderscheiding in ontvangst nemen bij de prijsuitreiking voor de FD Gazellen awards 2017, regio Noord in theater de Tamboer te Hoogeveen. Wellicht nemen zij, naast de onderscheiding ook de award mee naar huis en zullen zij daarmee ook Emmen op de kaart zetten.

Het bedrijf
Go2 Payroll is in 2002 opgericht vanuit de overtuiging dat ondernemers kunnen worden ontzorgd met flexibele payroll oplossingen. Nu, 15 jaar later, is het bedrijf uitgegroeid tot een stabiele onderneming waarbij kwaliteit, de korte lijnen en het persoonlijke contact voor zowel de medewerkers als de klanten hoog in het vaandel staat.

Het feit dat Go2 Payroll is genomineerd voor de FD Gazelle is een groot compliment. “De nominatie betekent een erkenning voor het harde werk van de afgelopen 15 jaar. Niet alleen is dit een compliment voor onze visie en werkwijze, maar vooral ook voor ons team en onze klanten dat deze groei de afgelopen jaren mede mogelijk heeft gemaakt”, aldus Jeanine Grevink. “Ongeacht de uitkomst van de FD Gazellen awards zal Go2 Payroll zich in de toekomst nog meer inzetten om het de ondernemers zo makkelijk mogen te maken. Ook betekent dit dat wij nog lang niet uitgegroeid zijn en dat wij, mede door deze nominatie, de kans krijgen de komende jaren verder te groeien”. 

Nieuwsoverzicht